ELÉRHETŐSÉGEK

 

 

LEVELEZÉSI CÍM:

 

AEROK Repülésműszaki Oktató és Szolgáltató Kft.
1107 Budapest, Somfa köz 12. VI. emelet 20.

 

TELEFONSZÁMOK

 

Telefon:(+36)-1-280-8701
Telefon/Fax:(+36)-1-280-3574
Mobil: József Károly :(+36)-30-335-2594
Mobil: Gábor Vörös : (+36)-30-602-7197

 

EMAIL CÍMEK:

 

AEROK:

info@aerok.hu

ÜGYVEZETŐK:

Károly  József

jozsef.karoly@aerok.hu

Udvardy  János

janos.udvardy@aerok.hu

Vörös  Gábor

gabor.voros@aerok.hu

 

MUNKATÁRSAK:

Angalét Sándor sandor.angalet@aerok.hu
Bán Zoltá zoltan.ban@aerok.hu
Beneda  Károly karoly.beneda@aerok.hu

Bicsák  György

gyorgy.bicsak@aerok.hu

Palme  Rudolf

rudolf.palme@aerok.hu

Rédei János  

janos.redei@aerok.hu

 

AEROK OKTATÁSI KÖZPONT CÍME::

 

GANZ Műszer Irodaház
1191 Budapest, Üllői út 200. II. emeletA Ganz Műszer RT irodaház II. emeletén elhelyezkedő oktatási központ az Üllői út Határ úti kereszteződésének közelében található. A városból kifelé haladva, a kereszteződéstől kb. 300 méterre, az Üllői út bal oldalán található az épület. Az irodaház mellett, és a környező utcákban ingyenes parkolási lehetőség van.

Tömegközlekedéssel az 50-es villamossal közelíthető meg, egy megállót utazva a 3-as metró Határ úti állomástól.


 

KONKRÉT ÜGYEKBEN KIHEZ FORDULJON?

 

Ügyvezetők:
Károly József Udvardy János Vörös Gábor

Szolgáltatások, oktatásszervezés, terembérlet:
Vörös Gábor Károly József

Tanfolyamok, bizonyítványok:
Vörös Gábor

Szerződések:
Károly József Udvardy János

Educational equipments:
Udvardy János

Oktatástechnika:
Károly József

Honlap:
Bán Zoltán

 
TELEFON: +36 1 280 8701
AEROK OKTATÁSI KÖZPONT CÍME
1191, BUDAPEST, Üllői út 200. II. em
(GANZ Műszer Irodaház)
LEVELEZÉSI CÍM
AEROK Repülésműszaki Oktató és Szolgáltató Kft.
1107 Budapest, Somfa köz 12. VI. emelet 20.
2015.04.07
Szeretnénk megosztani azt az örömteljes hírt, hogy hamarosan Airbus A330 típussal bővítjük típustanfolyami kínálatunkat. Jelenleg a Part-147 engedélyeztetési eljárás zajlik, ami reményeink szerint április végére, május elejére befejeződik. Az első A330 különbségi B1+B2 képzésünket május 4-i kezdéssel szeretnénk elindítani.   Az első A330 típustanfolyam tervezett időpontja május 4. és június 5. közé esik. A tanfolyam időtartama 168 tanóra, amely 24 nap alatt lesz megtartva. A tanfolyam díja 350 000 Ft + áfa. Az oktatás nyelve magyar, viszont az oktatási anyag és a feleletválasztós vizsgateszt angol nyelvű. A vizsgán a megfelelési szint 75%. A tanfolyam helyszíne az AEROK Oktatási Központ, ami Budapesten, az Üllői út 200-as szám alatt található meg. A tanfolyam indításához legalább 6 fő jelentkezése szükséges.   Az érdeklődők jelentkezését, kérdéseit Vörös Gábor kollégánk fogadja a gabor.voros@aerok.hu email címen vagy telefonon a +36/30 602 7197-es számon. 
2015.02.23
Változások EASA Part-66 alapvizsgáztatási programban   Az eddig befutott érdeklődések alapján két módosításban egyeztünk meg a vizsgáztatást biztosító Aero-Bildung Aviation Training Center-rel (www.aero-bildung.de): B1.2 Piston Engine kategória is bekerül a meghirdetett B1.1 Turbine Engine, B1.3 Helicopter with Turbine Engine és B2 Avionics kategóriák mellé. Ehhez az összes B1-gyel jelölt modul szükséges két eltéréssel: a Module 11A helyett a 11B szükséges (ennél a rendszerekhez nem adnak konzultációt, mindenkinek önállóan kell felkészülni, a „Structure” és az „Avionics” rész pedig ugyanaz a B1.1 és a B1.2 számára is), valamint a Module 15 helyett Module 16 (Piston Engine) kell. Ez utóbbira még várjuk az időpontot és az árat, de nagy valószínűséggel a Block 4-ben lesz. Részletfizetési lehetőséget biztosítanak, ha valakinek a megcélzott kategóriához szükséges összes modulból kell vizsgáznia, akkor blokkonkénti fizetést is elfogadnak és az utolsó blokk árából vonják le az egész programra vonatkozó 10%-os kedvezményt. Tájékoztatónk következő oldalán a tervezett programban feltüntettük a „Block” beosztást is.   Az előző hírlevelünkben meghirdetett többi feltétel változatlanul érvényes – és ezek változatlanul megtalálhatók a http://www.aerok.hu/hir/&id=19 helyen. Az AEROK Kft. vállalta az igények összegyűjtését és továbbítását a vizsgáztató szervezethez. Ezért kérjük, hogy modulvizsga igényetekkel Vörös Gábor AEROK oktatási vezetőt keressétek a következő elérhetőségeken: gabor.voros@aerok.hu, mobil: +36306027197.   A jelentkezést kérjük e-mailben jelezni lehetőleg 2015. február 27-ig.   A jelentkezéseket később is fogadjuk, de fennállhat a veszélye, hogy ha nincs meg szükséges létszám, akkor a német partner törli a programból a vizsgát. Kérjük, amennyiben téged nem érint az alapvizsgáztatás, segítsd munkánkat azzal, hogy továbbadod az információt azon munkatársaidnak, ismerőseidnek, akiknek a Part-66 szakszolgálati engedély megszerzéséhez, vagy a meglévő engedélyükben lévő korlátozások megszüntetéséhez alapmodul vizsgákra szükségük lehet. További felvilágosítással is szívesen állunk rendelkezésetekre a megadott elérhetőségeken.   A vizsgák időpontjai ide, az alábbi képre kattintva pdf formátumban letölthetőek: